Bericht van RKVV Wilhelmina aan de wijk.

Beste buren,

Ook dit jaar organiseren wij weer het vrijdagavond toernooi bij RKVV Wilhelmina. Dit zal plaatsvinden op vrijdag 12,19,26 mei en 9 juni.
Om het evenement te mogen houden is een vergunning verleend door de gemeente. In deze vergunning zijn een aantal voorwaarden opgenomen, waaraan wij ons moeten houden met betrekking tot het maximale geluidsniveau, het voorkomen van openbare orde problemen en het waarborgen van de veiligheid.

Wij hebben diverse maatregelen getroffen om deze voorschriften na te leven en wij doen er alles aan om het evenement goed te laten verlopen. Dat ondanks de getroffen maatregelen het evenement enige overlast met zich mee kan brengen sluiten wij niet uit. Wij hopen dat jullie daarvoor begrip kunnen opbrengen. Als er naar uw mening toch te veel overlast wordt veroorzaakt, dan vragen wij u contact met ons op te nemen. Tevens is iedereen natuurlijk van harte welkom op het vrijdag avondtoernooi om te supporten en een drankje te drinken in de kantine! Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met RKVV Wilhelmina via tel: 073-6427618

Ps: Er zal geen vuurwerk meer worden afgestoken

Delen