Maaspoortnieuws groep passeert de 4000 leden…

Heb je iets belangrijks te melden voor Maaspoort? Heb je serieus ergens hulp bij nodig? Wil je een Maaspoortse herinnering delen? Is je hond weggelopen? Is je auto,scooter of fiets gestolen? Zijn er inbrekers actief in je buurt? Of is er iemand vermist… Heb je een mooie foto?
Meld je dan HIER aan voor deze groep!!
De groep heeft al vele zaken opgelost en bespreekbaar gemaakt. Vermiste dieren, gestolen, verloren en gevonden spullen komen veelal terug bij de eigenaar. Pas nog zijn door meldingen en de groep Ierse klusjesmannen de wijk uit gebonjourd en weer diverse dieren, pasjes en gestolen items bij de rechtmatige eigenaar terug bezorgt.
Maar soms is er ook frustratie en onbegrip als het bijvoorbeeld gaat over hondenpoep dat helaas zorgt voor een steeds terugkerende discussie. Wij hopen dat honden en katten eigenaren wat hygiënischer omgaan met de speelomgeving van de kleintjes in onze wijk. We moeten er met zijn allen in leven.
Het is zo mooi om te zien dat we telkens met zoveel wijkgenoten voor elkaar klaarstaan. Of we nou ergens voor of tegen zijn. Daar mogen we als Maaspoorters best trots op zijn! Om het gezellig te houden zijn er inmiddels wat regels opgesteld. Deze staan in het vastgezette bericht. In de groep.
Deel onze berichten vanaf de website en niet vanuit de groep. Dit voor het beste resultaat.

Groetjes, Alex & Joyce

Delen